KavelWoning

zelfbouw architectuur voor particulieren

Kavelwoning ontwerpt Barn house 2 Barendrecht

Kavelwoning heeft een ontwerp gemaakt voor een nieuwe moderne schuurwoning Barn house 2, die wij kortgeleden in opdracht hebben gekregen. De moderne dijkwoning en schuurwoning zal worden gebouwd op de Voordijk 502b te Barendrecht. De moderne dijkwoning zal naar verwachting medio 2021 worden gebouwd.

Voor meer info over deze moderne dijkwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Stack house 2 Almere

Kavelwoning heeft een ontwerp gemaakt voor een nieuwe kavelwoning Stack house 2 die wij kortgeleden in opdracht hebben gekregen. De vrijstaande kavelwoning zal worden gebouwd op kavel DN4084 op de zelfbouw locatie Duin in Almere. De moderne kubistische woning zal naar verwachting medio 2021 worden gebouwd.

Voor meer info over deze moderne kubistische woning, klik hier .

Lees meer

View house 1 Capelle a/d IJssel opgeleverd

View house 1 Capelle aan den IJssel is opgeleverd. De moderne rij-/tussenwoning is gebouwd op de zelfbouw Rubenssingel locatie in Capelle en heeft 2,5 bouwlagen met dakterras aan de voorkant, een uitbouw aan de achterkant en een gevel van bruin/grijs plaatmateriaal met zwart aluminium kozijnen.

Voor meer info over deze moderne tussenwoning, klik hier .

Lees meer

Cube house 2 Amsterdam opgeleverd

Cube house 2 Amsterdam is opgeleverd. De moderne kubuswoning is gebouwd op de Cor Hermusstraat in Amsterdam Nieuw-West en heeft 2 bouwlagen met kelder en een gevel van zandkleurig metselwerk met zwart aluminium kozijnen.

Voor meer info over deze moderne kubuswoning, klik hier .

Lees meer

Stack house 1 Amstelveen opgeleverd

Stack house 1 Amstelveen is opgeleverd. De moderne kubistische woning is gebouwd op de zelfbouw Middenwaard locatie in Amstelveen en heeft 2 bouwlagen, een garage aanbouw en een gevel in twee kleuren hout.

Voor meer info over deze moderne kubistische woning, klik hier .

Lees meer

Cube house 1 Utrecht opgeleverd

Cube house 1 in Utrecht is opgeleverd. De moderne kubuswoning is gebouwd op KubusEiland, Leidsche Rijn in Utrecht. De kubuswoning heeft 2 bouwlagen met dubbele kelder en een uitbouw op de begane grond en een gevel van grijs plaatmateriaal.

Voor meer info over deze moderne kubuswoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Stack house 1 Amstelveen

Kavelwoning heeft een ontwerp gemaakt voor een nieuwe kavelwoning Stack house 1 die wij kortgeleden in opdracht hebben gekregen. De vrijstaande kavelwoning zal worden gebouwd op kavel 2 op de Middenwaard zelfbouw locatie in Amstelveen. De zelfbouw woning zal naar verwachting medio 2019 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt 6 kavelwoningen Ringdijk A'dam

Op de Ringdijk 44 in Amsterdam is een voormalige school gesloopt en worden 20 à 25 zelfbouwwoningen ontwikkeld die aan de Ringdijk en aan het nieuwe Alan Turingplein komen te liggen. De bebouwing wordt drie of vier verdiepingen hoog. Voor kavels 1b, 3a, 3b, 3c, 3d en 3e hebben wij opdracht gekregen om kavelwoningen op maat te ontwerpen. De kavelwoningen krijgen een afmeting van 5,0 x 10,0m en 6,0 x 10,0m over 3 of 4 bouwlagen en 150m2, 180m2 en 200m2 bvo.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Barn house 1 Egchel (Limburg)

Vandaag hebben wij onze eerste Barn house kavelwoning in opdracht gekregen. De vrijstaande schuurwoning van 10 x 14m zal worden gebouwd in Giel Peetershof , Egchel (Limburg). De basiswoning wordt 1,0m verlengd en krijgt een veranda van 3,0m. De woning zal naar verwachting eind 2018 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Brick house 3 Den Haag

We hebben een nieuwe Brick house kavelwoning in opdracht. De tussenwoning zal worden gebouwd in Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag en heeft 3 bouwlagen met uitbouw van 4,0m op de begane grond en een opbouw van 7,4m. De woning zal naar verwachting eind 2018 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Barn house schuurwoning

Omdat wij steeds vaker de vraag krijgen of wij ook een moderne schuurwoning in ons aanbod hebben, hebben wij een nieuwe kavelwoning Barn house toegevoegd die hier een antwoord op geeft.

Bekijk deze nieuwe kavelwoning hier .

Lees meer

Datcha house 4 Almere opgeleverd

Op de Saturnussingel 261, Homeruskwartier, Almere Poort hebben wij een nieuwe Datcha house kavelwoning opgeleverd. De hoekwoning van 5,4 x 9,6m, 3 bouwlagen en 154m2 bvo heeft een gevel van vergrijst Douglas houten delen een mat zwart aluminium kozijnen.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Cube house 2 Amsterdam

We hebben een nieuwe Cube house kavelwoning in opdracht. De vrijstaande woning zal worden gebouwd op de Cor Hermusstraat in Amsterdam Nieuw-West en heeft 2 bouwlagen met kelder en een gevel van lichtgrijs metselwerk met zwart aluminium kozijnen. De woning zal naar verwachting medio 2018 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Brick house 2 Amsterdam

We hebben een nieuwe Brick house kavelwoning in opdracht. De tussenwoning zal worden gebouwd op CentrumEiland, IJburg in Amsterdam en heeft 4 bouwlagen met uitbouw en garage op de begane grond. De woning zal naar verwachting medio 2018 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Meet & Greet, Van Leeuwenhoekkwartier, Delft

Op woensdag 30 augustus zijn wij als architect aanwezig op de Meet & Greet voor Veld 2, Van Leeuwenhoekkwartier, Nieuw Delft. Ga voor meer informatie over de 15 beschikbare kavels naar de website van de gemeente.

Lees meer

Cube house 1 Utrecht in opdracht

Wij hebben een Cube house kavelwoning in opdracht gekregen die zal worden gebouwd op KubusEiland, Leidsche Rijn in Utrecht. De woning heeft 2 bouwlagen met dubbele kelder en een uitbouw op de begane grond en een gevel van grijs plaatmateriaal. De woning zal naar verwachting medio 2018 worden gebouwd.

Voor meer info over deze kavelwoning, klik hier .

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt Entresol house, Deelplan 20

Kavelwoning heeft ontwerpen ingediend voor de zelfbouw kavels die in Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag worden uitgegeven. Speciaal voor de Uiver kavels is een nieuw ontwerp gemaakt, omdat deze kavels 7,5m breed zijn.

Lees meer

Zelfbouw kavels Deelplan 20 Den Haag beschikbaar

Op 28 maart start de inschrijving voor kavels in Deelplan 20 in Ypenburg achter het Hofbad.

Lees meer

Kavelwoning op de Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Kavelwoning staat op vrijdag, zaterdag en zondag 7, 8 en 9 oktober met een eigen stand op de Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht. Hier presenteren wij onze woningen van Kavelwoning.nl. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Neem voor gratis toegangskaarten contact met ons op via info@kavelwoning.nl en kom bij ons langs. Wij staan in het Architectenpaviljoen met standnummer D1.20.

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt vrijstaande woning voor Veenweg locatie, Leidschenveen

Gemeente Den Haag geeft vanaf juni 2016 zes vrijliggende kavels uit voor zes vrijstaande woningen aan de Veenweg in Leidschenveen. Hiervoor heeft de kavelwinkel een pilot gestart, waarbij via een online 3d-omgeving de potentiële kopers ontwerpen kunnen bekijken en op het kavel kunnen slepen. Hiervoor heeft de kavelwinkel ons uitgenodigd om een ontwerp in te dienen.

Bekijk ons ontwerp .

Lees meer